Logopedie op maat is in 2021 door 62 cliënten gereviewed.

9.4

Algemene beoordeling

"

"Lieke is empatisch en zorgt ervoor dat zowel ouder als kind warm wordt ontvangen. De overdracht is altijd duidelijk en mijn zoon is met stappen vooruit gegaan. Hij ging altijd met veel plezier. Het speelmateriaal en oefeningen zijn goed op de leeftijd afgestemd. Ook is hierbij rekening gehouden met thema’s die spelen zoals, jaargetijde."

Anoniem

"

"Lennie heeft Noëlle niet alleen geholpen bij haar spraak-/taalachterstand maar ook ons als ouders ondersteund bij de gedragsproblemen die Noëlle had als gevolge van haar achterstand. Noëlle bloeide helemaal op en zit nu al een stuk lekkerder in haar velletje!"

Moeder van Noëlle

"

"Goede behandeling, goede en duidelijke afspraken en goede overleggen gehad met Ellen. Ellen heeft ons super goed geholpen, we zijn ontzettend blij!"

Anoniem

"

"Als leerkracht kampte ik al een tijd met heesheidklachten. Lennie heeft me geleerd hoe ik mijn stem anders kan gebruiken. Ze wist me precies te vertellen wat ik anders kon doen. Als ik het probeerde gaf dat al snel het gewenste effect. Met veel humor en plezier heeft Lennie me presentatietechnieken geleerd die ik dagelijks gebruik en ben ik nu van mijn klachten af."

P. Degen

"

"Na mijn herseninfarct had ik moeite met praten. Lennie heeft me tips en oefeningen gegeven om mijn mondspieren te versterken. Ook het eten en drinken gaat hierdoor makkelijker. Ik vond het altijd prettig om bij Lennie te komen, even mijn verhaal te kunnen doen en gezellig samen te oefenen. Mensen zeggen dat ik nu beter te verstaan ben. Bedankt Lennie!"

Mevr. Sluyter

"

"Toen ik naar de middelbare school ging, kreeg ik steeds meer last van mijn stotteren. Ik werd er ook mee gepest en daardoor wilde ik niet meer naar school. Met Lennie heb ik veel gepraat en geoefend. Ik heb allerlei trucjes geleerd die ik kan toepassen als ik niet wil stotteren. Nu stotter ik alleen nog wel eens bij spreekbeurten of andere spannende dingen, maar verder niet."

Soraya

"

"Een aanrader! Mijn dochter van 7 voelt zich zeer op haar gemak bij Lennie en gaat met sprongen vooruit. Lennie heeft een veilige omgeving voor haar gecreeërd en een ware vertrouwensband met haar opgebouwd. Ze neemt je kind en de problemen serieus en gaat pro-actief op zoek naar de oorzaken ervan. Daarna legt ze op een laagdrempelige manier uit wat ze eraan kan en gaat doen. Ook fijn is dat ze direct contact met de leerkracht onderhoudt en dat ze ongeveer op hetzelfde moment de stof aanbiedt die op school behandeld wordt zodat mijn dochter de extra ondersteuning krijgt die ze op dat moment nodig heeft."

Janneke van Esch

"

"Onze zoon was volgens het consultatiebureau laat met praten. Hij zei alleen het hoognodige en ook nog moeilijk verstaanbaar. Voor ons als ouders was het lastig hem te kunnen begrijpen en dat zorgde voor frustratie en een gespannen sfeer binnen ons gezin. Lennie is met hem aan de slag gegaan en al vrij snel kreeg Pim de smaak te pakken. Hij begon het leuk te vinden om te communiceren, deed ons na en zong liedjes. We zijn er nog lang niet, maar Pim gaat als een speer vooruit!"

Vader van Pim

"

"Heel fijne en goede begeleiding vanuit Lennie gekregen voor mijn dochter van 8. Lennie stemt heel goed af, empatisch sterk. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak tijdens de begeleiding. Advies en logopedie oefeningen gekregen waar we iets mee kunnen. Dank!"

Moni Hubers

"

"Ellen is vanaf het begin erg betrokken geweest. Ze denkt met ons mee als ouder zijnde en geeft tips en advies. Ze is altijd eerlijk en zeer betrouwbaar. Wij hebben 100% vertrouwen in haar."

Anoniem

"

"Ik zing al jaren in een band, maar kreeg steeds meer stemklachten. Lennie gaf me tips om beter voor mijn stem te zorgen, meer te ontspannen en mijn stem meer kracht te geven."

Saskia

"

"Goede adviezen voor mijn vrouw, die een herseninfarct heeft gehad. Lennie heeft haar laten zien dat er weer mogelijkheden waren. Ze kon door de oefeningen die ze opgaf weer beter praten en eten."

Marijke Clarijs

"

"Een vriendelijke open praktijk. Je voelt je welkom en er wordt goed naar je geluisterd. Behandelingen zijn erg goed. Dus zeer te spreken over Lennie en collega's!"

Cindy Bouma

"

"super aardige en kundige logopedist. Ik heb geen last meer van mijn stem. Ook met mijn zoontje geweest van 5 jaar en ook hij heeft geen articulatieproblemen meer. Nogmaals bedankt voor je kundige begeleiding."

Esther Otte-Bakker

"

"Ik geef de praktijk 5 sterren. Ben super goed geholpen en kan altijd nog met vragen terecht of alsnog voor een afspraak, je voelt je op je gemak en er wordt echt goed voor je gezorgd!!"

Michano Michano

"

"Lieke, je enthousiasme, warmte en spontane houding sluit perfect aan bij het kind. Ook het lesmateriaal is uitdagend voor de leeftijd!"

Anoniem

"

"Heel erg tevreden, behulpzaam, lief naar de kinderen en denken graag met je mee! Een paar jaar geleden ben ik zelf goed geholpen en de kinderen lopen er nu en komen altijd positief terug."

Lonneke Kok

"

"Super goede begeleiding. Elke week weer met vrolijke zin naar Lenny. Zo is leren een feest."

Peter Meeuwsen

"

"Lieke is erg vriendelijk en de oefeningen zijn leuk en aangepast op de leeftijd"

Anoniem

"

"Hele fijne deskundige praktijk! Ze hebben mij heel goed geholpen!!"

Diewerke Pfeil

Onbeantwoorde vragen?

Neem gerust contact op.