logopedie lindenholt nijmegen banner

Logopedisten Lennie Derkx en Ellen Beumer in Lindenholt


Lennie Derkx, logopedist in Lindenholt

Logopedist in Lindenholt Lennie Derkx Ik ben Lennie Derkx, logopedist in Lindenholt in Nijmegen en moeder van twee dochters.
In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als logopedist. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de slag gegaan in verschillende logopediepraktijken.

In 1999 ben ik gaan werken als logopedist in het speciaal onderwijs, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het behandelen van kinderen van 4 - 13 jaar. Ik kreeg hier bovendien te maken met kinderen met leer- en gedragsproblemen. Gedurende 10 jaar heb ik hier met veel plezier gewerkt, omdat ik het hartstikke leuk vind om met kinderen te werken.

Ik vind het interessant om deze kinderen (en hun ouders) zo goed mogelijk door hun schooljaren heen te begeleiden en het maximale eruit te halen wat er in zit. Al met al heb ik veel ervaring met logopedische behandelingen voor cliŽnten met ADHD, PDD-NOS, autisme, hoogbegaafdheid, etc.

ďIk sta voor efficiŽnte zorg, passend bij het kind. Daarom werk ik nauw samen met (VVE)peuterspeelzalen en het consultatiebureau in Lindenholt en omgeving. Ik houd van korte lijntjes en overleg regelmatig met peuterspeelzalen, leerkrachten, ouders of andere betrokkenen. Deze fijne samenwerking zorgt voor een nog beter resultaat en de juiste zorg voor het kind.Ē

Ellen Beumer, logopedist in Lindenholt

Logopedist in Lindenholt Lennie Derkx Mijn naam is Ellen Beumer. In 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik mij, middels een minor, extra mogen verdiepen in neurologische stoornissen.

Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan als logopedist, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in verschillende logopediepraktijken. Ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen en heb geleerd hoe ik als logopedist, zowel individueel als binnen een multidisciplinair team, optimale zorg kan bieden. Sinds begin 2019 werk ik bij logopediepraktijk ĎLogopedie Op Maatí. Het spreekt mij aan dat in deze praktijk alle doelgroepen worden behandeld. Als (allround) logopedist zie ik veel uiteenlopende logopedische klachten, wat het werk met jong en oud uitdagend maakt.

Graag wil ik er voor zorgdragen dat de cliŽnt met plezier naar logopedie komt zodat we op een prettige manier kunnen werken aan de gestelde hulpvraag. Ik vind het daarbij belangrijk om vanuit een positief uitgangspunt de cliŽnt te ondersteunen. Op deze manier streven we samen naar een zo goed mogelijke ontwikkeling. Daarnaast vind ik het onderhouden van contact met de familie en omgeving zeer belangrijk, waarbij de cliŽnt zich positief kan ontwikkelen. Graag bied ik zorg op maat en vind ik het fantastisch om te zien wanneer een cliŽnt daadwerkelijk groeit met een zo optimaal mogelijk resultaat.

Meer informatie over logopedie en mij

Hieronder ziet u links naar overige informatie over logopedie en over mijzelf.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u bellen of e-mailen met logopediepraktijk Logopedie op Maat.

Adresgegevens van Logopedie op MaatLogopedie op Maat
Lennie Derkx
Hillekensacker 1105
6546 KD Nijmegen
info@logopedistlindenholt.nl
T: 06-34903293

(de logopediepraktijk zit in de voormalige praktijk van Dr. Lindeman)

CliŽntervaring"De therapie is professioneel en prettig. Mijn dochter is snel onzeker, maar bij Lennie voelde ze zich al snel op haar gemak"

- Moeder van Eefje (7)

.. meer cliŽntervaringen